8.10.2019Pozvánka na školení trenérů Coach Level One pro trenéry se stávajícími licencemi

Dobrý den/ahoj trenéři,

Ráda bych vás jménem lektorské rady ČBaS ve spolupráci s ČOV pozvala na školení trenérů BWF Coach Level 1 (CL 1), které se uskuteční v Českém Krumlově v termínu 6. – 11. listopadu 2019.Školení je určeno především pro aktivní trenéry s licencemi 3. a vyšší třídy ČBaS. Pro trenéry, kteří uvažují o II. trenérské třídě je splnění je CL1 podmínkou.CL 1 je prvním stupněm vzdělávání trenérů v systému Světové badmintonové federace a my bychom rádi zprostředkovali certifikaci CL1 všem našim trenérům. Obsah kurzu sleduje moderní trendy v mezinárodním badmintonu a je velmi užitečnou pomůckou pro vedení svěřenců od dětí až po dospělé. Zaměřuje se zejména na tvorbu tréninkových mikrocyklů, vzájemně provázaných tréninkových jednotek – vždy z pohledu 5 výkonnostních faktorů (kondice, techniky, taktiky, psychologie a životního stylu).Důraz je dále kladen především na různé formy ukázek tréninkového obsahu, odlišné trenérské (výukové) styly a filozofii koučinku, stejně jako způsoby učení, s jejichž pomocí si hráči osvojují dovednosti. Kurz je určený současným držitelům III. a vyšších tříd, pokud certifikaci BWF Coach Level 1 dosud nemají. Díky finanční podpoře, kterou se nám podařilo získat ve spolupráci s ČOV od Olympijské solidarity, máte nyní možnost využít jedinečné příležitosti, kdy poplatek za školení ve výši 3000,- Kč i naprostou většinu nákladů spojených s pobytem za vás uhradí ČBaS.
Ve spolupráci s českými lektory bude hlavním lektorem kurzu finský expert Antti Rajasärkkä. Pro účast na kurzu stačí znalost českého jazyka. Termín přihlášek je 21. 10. 2019 na https://czechbadminton.cz/skoleni/trener/265900

V případě vyššího počtu přihlášených, než jaká je kapacita kurzu (max. 26 osob) účastníky vybere Lektorská rada ČBaS. Podrobné informace o školení najdete v příloze.

Těšíme se na hojnou účast,

Mgr. Markéta Osičková

 Lektorská rada ČBaS

E-mail: mar.osickova@gmail.com

registrace@czechbadminton.cz

Tel: +420 723 138 382